Kurser

NLP-kurser – lederkurser og andre workshops

Humor er vigtigt for mig, når jeg afholder NLP-kurser. At grine skaber god kemi i kroppen og giver fællesskab, samhørighed, lethed og energi – både for den enkelte og for gruppen. Jeg gør en dyd ud af, at vi griner og har det sjovt på mine NLP-kurser, fordi det skaber god rapport i gruppen, og fordi jeg tror på, at læring er mere effektiv når vi slipper paraderne og dermed er åbne for at modtage nye perspektiver. ​

Mindfulness – 1 dag

Dette Mindfulness kursus henvender sig til alle, der ønsker at lære en enkelt meditationsform til at skabe fokus, forankring og fornyelse i krop og sind. Det kræver ingen forudgående kendskab til meditation.

Dato: 15. maj, 17. juni og 26. august 2022
Sted: København
Pris: 3.500 kr. inkl. moms

Mindfulness – 3 dage

Vi bruger mindfulness som en metode til at optimere dit personlige lederskab. Mindfulness indeholder effektive redskaber til at finde ind til dig selv, og blive afklaret på, hvad der er vigtigt og bruge den indsigt fremadrettet både personligt og professionelt.

Dato: 27. – 29. maj 2021 og 11. – 13. november 2022
Sted: København
Pris: 8.000 kr. inkl. moms

Simple Leading – 1 dag

Som leder skal du have fokus på; en effektiv kommunikation, være en teamplayer, nå målene og motivere dig selv og dine medarbejdere. Vi har sammensat en workshop med fokus på netop dette.

Dato: 2. juni og 17. september 2022
Sted: København
Pris: 3.500 kr. inkl. moms

Coaching for professionelle – 3 dage

Dette seminar henvender sig til dig, der ønsker at kende de grundlæggende coaching teknikker, så du kan anvende dem som leder, underviser, HR-konsulent, rådgiver, sælger eller i forandringsprocesser.

Dato: 2. – 4. september 2022
Sted: København
Pris: 8.000 kr. inkl. moms

Stress kursus for ledere – 3 dage

Kurset giver dig både viden, inspiration og ikke mindst en handlingsplan du kan bruge når du kommer tilbage i din virksomhed. Kom på 3 intensive dage med teori, praksis inspiration og networking.

Dato: 7. – 9. september 2022
Sted: København
Pris: 12.800 kr. eks. moms. Early Bird rabat 25% ved tilmelding inden 1. juni)
8.600 kr. eks. moms

Forhandlingsteknik – 3 dage

Hvad enten du er leder, terapeut, underviser, advokat, forældre, ægtefælle eller har situationer, hvor du ønsker at få to eller flere personer til at nå til enighed om et emne, er dette 3 dages kursus perfekt for dig.

Dato: 16. – 18. november 2022
Sted: København
Pris: 8.000 kr. inkl. moms

Ready to Shine! – 2 dage

På dette 2 dages præsentations kursus er målet at styrke dig personligt i rollen som formidler, foredragsholder, underviser eller leder. Du er i centrum og får værktøjer, træning og feedback, så du er rustet til at stille op foran en forsamling og præsentere et emne.

Dato: 25. – 26. juni 2022
Sted: København
Pris: 6.000 kr. inkl. moms

​For at høre mere om NLP-kurser og andre kurser/uddannelser, kan du ringe på telefon: 20 40 19 40, skrive til mail: info@norby.dk eller udfylde kontaktformularen.