NLP Træner

Bliv excellent underviser – skab enestående forandringer – nemt og hurtigt!

NLP Træner

Praktisk info om uddannelsen

 • Begrænset antal pladser

Uddannelsesdage:

1. Modul: 16. – 18. september 2024

2. Modul: 22. – 24. oktober 2024

3. Modul: 20. – 22. november 2024

​4. Modul: 16. – 18. december 2024

5. Modul: 15. – 17. januar 2025

Sted: København

Andet:
NLP Træner-uddannelsen er modulopbygget og består af 5 moduler af 3 dage, i alt 15 undervisningsdage fordelt over ca. ½ år.

Pris ekskl. moms inkl. undervisningmateriale

24.500,-

 • Prisen inkluderer 15 dages undervisning og afsluttende certificering som NLP Træner, undervisningsmateriale og forplejning.
 • Uddannelsen kan betales i rater.

Med NLP Træner uddannelsen får du:

 • Værktøjer til at formidle NLP stoffet på et professionelt niveau.
 • Kompetencer til at skære kompliceret stof ind til benet, så det er forståeligt.
 • En masse praktiske øvelser, hvor du får feedback, så du kan blive en suveræn underviser.
 • Et intensivt forløb, hvor du udvikler dig faglig og personligt.
 • Et internationalt anerkendt certifikat, hvor du selv kan forestå NLP Practitioner og NLP Master Practitioner-uddannelserne.
 • Tæt samarbejde med de bedste NLP-undervisere i verden.
 • En grundig og klassisk NLP Træner – uden religion og ”hokus pokus”.
 • Et fantastisk netværk, som du kan bruge i fremtiden.
 • En masse teknikker og metoder, så alt bliver nemmere og mere overskueligt når du skal planlægge og gennemføre en uddannelse, workshop, kursus eller præsentation.​
 • Du bliver en underviser og formidler, som folk har lyst til at lytte til.

Modulerne

På dette modul går vi virkelig i dybden med rapport og nærvær, samt arbejdet med din egen tilstand. Du vil her få helt nye indgangsvinkler til at skabe grupperapport.

Du har helt sikker lært om rapport på dine foregående NLP-uddannelser, så her sætter vi elektronmikroskopet på dig og din måde at skabe kontakt til en person, flere personer og måske alle på en gang på et endnu dybere niveau. Vi træner dit perifere syn så meget, at dine kursister efterfølgende vil tro, at du kan kigge om hjørner.

​Vi har alle stødt på en underviser, hvis stemme var fløde på jordbær, en smuk og tiltalende stemme som vi kunne lytte til i timer. Vi har også mødt det modsatte og hvor vi efter 2 minutter tænker ”lad mig komme væk”. Vi træner din stemme, så den kan matche grupper optimalt.

Vi går bag om det der betager os, ved en excellent underviser! Vi præsenterer 5 nye egentilstands værktøjer som du sikkert aldrig har set dem før! Vi arbejder med forskellige indlæringsstrategier og hvordan du kan undervise, så indlæringen foregår hurtigere.

​Vi arbejder med udfordrende deltagere og hvordan vi kan imødekomme forstyrrelser. Du lærer endnu flere vinkler på at give feedback, som bliver lyttet til og justeret efter. Vi gennemgår et team/gruppes udviklingstrin og træner at undervise forskelligt afhængig af hvor gruppen befinder sig.

​Vi undersøger hvordan vi er som den gode lytter og udvikler nye niveauer i vores lytte-færdigheder.

Her lærer du at planlægge et kursusforløb lige fra første ide over gennemførsel til den afsluttende evaluering. Vi har særligt fokus på opbygningen af selve undervisningen på en måde der sikrer, at du kommer hele vejen rundt om emnet.

​Mange elementer har indflydelse på om du har succes i undervisninger og meget foregår inden uddannelsen/workshoppen starter!

​Vi arbejder med din planlægning af undervisningen på mikro og makroniveau. Der er så mange elementer der har indflydelse på, om du får succes i den undervisning. Metoden du underviser på – er den befordrende for motivation? Får folk indfriet deres forventninger?

​Designet af uddannelsen/kurset/workshoppen – matcher den formålet med undervisninger og gruppen? Du lærer og bliver bevidst om hvilket design du skal udarbejde i forhold til målet!

​Vi arbejder og træner yderligere:

 • ​Planlægningsprincipper
 • ​Storyboarding
 • ​At designe øvelser
 • ​Udvælge personer til demonstrationer – hvem vil være den perfekte til at demonstrere øvelse med?
 • At besvare spørgsmål fra deltagere
 • Design af rum/undervisningslokale
 • ​Standarder for en NLP-uddannelse – hvad skal der være på en certificeret NLP Practitioner?

Her vil vi undersøge forskellige udtryk og roller, som træneren kan vælge. Din fleksibilitet og din evne til at facilitere i nuet, er omdrejningspunktet.

En af de meget væsentlige faktorer som adskiller NLP undervisning fra anden undervisning er, at du som NLP træner bevidst gør alt hvad du kan for at skabe optimale tilstande for at lære. Der er derfor to meget centrale spørgsmål, du skal stille dig selv hver gang du planlægger og gennemfører undervisning:

 • ​Hvilke tilstande skal deltagerne være i for nemt at lære dette?
 • Hvilke tilstande har de brug for at være i, i den virkelig verden, for at bruge det lærte?

Vi vil stille nogle af disse spørgsmål undervejs:

 • Hvad er den optimale kombination af værdier og overbevisninger for deltagerne for at lære stoffet (ønskede situation). Hvem eller hvad kan være en god model for at lære dette effektivt?
 • Hvad er deltagernes nuværende værdier og overbevisninger? (nuværende situation) Hvis der er stor forskel på nuværende og ønskede optimale værdier og overbevisninger, er det nødvendigt at indarbejde oplevelser og/eller øvelser, før der undervises i de kompetencer, som du har planlagt
 • Hvad er de optimale metaprogrammer for at lære informationen/kompetencerne? (ønskede situation). Hvilke metaprogrammer leder til den mest direkte udførelse af adfærden?
 • ​Hvad er størstedelen af deltagernes metaprogrammer? (nuværende situation). Dette har en meget stor betydning for hvordan du motiverer og fremlægger informationerne på hvert trin i undervisningen. Hvis du underviser en homogen gruppe, vil du spare en masse tid og spørgsmål ved at inkorporere deres metaprogrammer i din måde at formidle på – det handler om at pace deres udgangspunkt.

​At være i stand til at styre deltagernes tilstand, når du underviser, er den mest elegante måde at undervise i kompliceret stof. Det er her du kommer til at bruge alt hvad du ved om ankring.

 • Hvad er den optimale blanding af tilstande for deltagerne for at de kan lære det, du underviser i? (ønskede situation) I begyndelse af undervisningen i ”hvorfor” sektionen sættes dine initiale ankre. Det bedste er at benytte indirekte metoder og ankre spontant opståede, positive tilstande.

Vi arbejder også med:

 • ​De 7 intelligenser
 • ​Find din og deltagerens fortrukne indlæringsform
 • ​Undervisningsstile – Hvilken stil passer dig og dine tilhørere?
 • Modellering af fantastiske undervisere – lær at gøre det samme!

Her arbejder vi bl.a. med avanceret brug af ankrer og metaforer.

​Vi har alle prøvet at blive undervist i noget kompliceret fagligt, hvor vi troede at vi aldrig ville få det lært. Underviseren fortalte os en historie, lige før vi gik hjem fra undervisningen og vi tænkte egentlig ikke over, at det var meningen eller at det skulle have noget betydning. Historien bliver ved med at dukke op i vores hukommelse og selv om natten drømmer vi om noget der minder om historien fra tidligere. Da vi møder op til undervisningen næste dag, er alt lige pludselig meget nemmere.

​Underviseren havde fortalt os en historie, en metafor til det ubevidste ved hjælp af Milton-modellen og andre teknikker som i selvfølgelig vil lære på 4. modul. Milton-modellen kan anvendes til at hjælpe andre til at komme i kontakt med deres ressourcer, til at hjælpe dem med at finde løsninger selv, og – naturligvis – til at bringe andre i trance.

​At bruge Milton-modellen i kombination med brug af forudsætninger i sin undervisning eller præsentationer, er en måde at skabe excellente forandringer og stor interesse i din undervisning.

​De mest benyttede måder at fremkalde optimale læringstilstande på, er ved brug af ankring og metaforer. Det er indirekte metoder, som giver god mulighed for at pace og lede deltagerne og giver mulighed for både at arbejde med det bevidste, og især det ubevidste, sind.

​Dybest set skal du som NLP Træner være klar til at gøre hvad som helst for at frembringe ressourcefulde læringstilstande. Du skal være klar over, at alt hvad du gør tillægges en betydning og at alt er kommunikation. Din kalibrerings evne skal derfor være helt fremme i din bevidsthed, således at du er i stand til at bruge det, der sker i rummet. At ankre spontant opståede tilstande er det mest optimale. Så du vil lære hvad kan du gøre for at trigge ressourcefulde læringstilstande.

​Her et udpluk af emner og indhold på modul 4:

 • Miltonmodellen
 • ​Det ubevidste sind
 • ​Metaforer i undervisningen
 • ​Multi-embedded metaforer
 • ​Indlagte kommandoer
 • ​Indlæringstilstande
 • Ankring og chaining
 • Brug af ankre i undervisning

Det sidste spændende og intensive 3 dages modul, er en certificering som NLP Træner. Du bliver udfordret og guidet igennem afslutningen på din NLP Træner-uddannelse.

​Mange kursister har tidligere sagt er det er et fantastisk modul hvor alt går op i en højere enhed. Så glæd dig til dagene. Du vil efter bestået certificering få et internationalt anerkendt certifikat som NLP Træner.

​​Den afsluttende certificering består af 3 dele:

 1. ​Praktisk undervisning i NLP-stof.
 2. Gennemførsel af demoer af NLP-teknikker.
 3. En 4 timers skriftlig evaluering i alt NLP Practitioner og NLP Master Practitioner og NLP træner materiale.

Hvem er jeg?

Jeg har arbejdet med menneskelig og personlig udvikling i mere end 28 år, først som leder og i de sidste 20 år som coach, terapeut, NLP træner, underviser og organisationsudviklingskonsulent.​

NLP er for mig både en holdning til mig selv og andre, og en bevidstgørelse om en proaktiv indsats i min kommunikation med andre. Samtidig handler NLP meget om at gøre sig selv før du gør andre, det er en filosofi jeg finder meget kraftfuld og inspirerende, og som hænger sammen med mit personlige princip om, at jeg skal kunne lede mig selv før jeg leder andre.

Få et indblik i NLP Træner uddannelsen og hør fra nogle af mine tidligere elever

Om uddannelsen

NØRBY´s vision at skabe en NLP Træner-uddannelse, som sætter enkelhed og personlig stil i højsædet. Det betyder, at du bliver udfordret på at skære din præsentation helt ind til benet, således at dit budskab trænger effektivt igennem til modtageren.

​Udover de formelle trænerrettigheder, vil du kunne planlægge og gennemføre et hvilket som helst undervisningsforløb, som vil være fyldt af din karisma, humor og professionalisme på en måde, der er særligt tilpasset målgruppen.

Uddannelseskrav

Optagelse på uddannelsen forudsætter at du er certificeret NLP Master Practitioner fra et anerkendt NLP-uddannelsessted, og at du har et ønske om at formidle NLP stoffet på et professionelt niveau. Du kan først blive optaget på uddannelsen efter et interview med en af underviserne fra NØRBY. Du skal afsætte tid til at forberede og træne mellem modulerne.

​NLP Træner-uddannelsen er et intensivt forløb som stiller store krav til dig som deltager. Uddannelsen er en kombination af selvstudium, moduler coaching af hinanden og netværksmøder. Der lægges stor vægt på praktiske øvelser, og du vil hver undervisningsdag skulle præsentere samt undervise og være på.

Certificering

Uddannelsen er tilrettelagt efter de internationale standarder og afsluttes med en praktisk og skriftlig eksamen. Når du er blevet International certificeret NLP Træner, kan du selv forestå NLP Practitioner og NLP Master Coach uddannelserne med international certificering.

Det siger mine kunder

For mange år siden blev jeg NLP Træner. Michael var en af de lærer på det 4-årige forløb, der står særlig stærkt for mig. Hvis du selv, dit store (voksne) barn, en medarbejder eller en anden du kender, overvejer en coaching uddannelse, så tag den hos Michael Øksnebjerg Nørby .

Han er en uovertruffen formidler og en, helt ind i sjælen, ægte lærer og inspirator. Han går ikke kun den ekstra mil – han er løbet langt i forvejen for at levere undervisning i topklasse. Her er ikke for 25øre smartass, men ren og skær autencitet. Tak for dig Michael. Savner din historieformidling!

Michael er en inspirerende og motiverende formidler af NLP og han er nok den væsentligste årsag til, at NLP har fanget min interesse i sådan en grad, at jeg idag har en NLP Trainer uddannelse.

Jeg oplever Michael som en stor kilde til personlig og faglig inspiration og han er et af de mest kongruente mennesker jeg har mødt. Michael er simpelthend budskabet og han skal have mine varmeste anbefalinger.

Tak for et super kursus. Meget inspirerende gruppe med mange forskellige mennesker og brancher. Ingemar Stenmark var ekslusivt og interresant . Inden kurset var det Bill Clinton som var hovedattraktionen , kursusindhold og networking var det mest positive bagefter

Du er en stjerne, og tak fordi du igen og igen inspirere og udvikler BDO på kurserne. De over 100 BDO’ere du har haft i hænderne bruger dine teknikker til mere salg, bedre ledelse og indre ro og styrke – det gavner både den enkelte, BDO som organisation og vores kunder i hele DK

For mange år siden blev jeg NLP Træner. Michael var en af de lærer på det 4-årige forløb, der står særlig stærkt for mig. Hvis du selv, dit store (voksne) barn, en medarbejder eller en anden du kender, overvejer en coaching uddannelse, så tag den hos Michael Øksnebjerg Nørby .

Han er en uovertruffen formidler og en, helt ind i sjælen, ægte lærer og inspirator. Han går ikke kun den ekstra mil – han er løbet langt i forvejen for at levere undervisning i topklasse. Her er ikke for 25øre smartass, men ren og skær autencitet. Tak for dig Michael. Savner din historieformidling!

Michael er en inspirerende og motiverende formidler af NLP og han er nok den væsentligste årsag til, at NLP har fanget min interesse i sådan en grad, at jeg idag har en NLP Trainer uddannelse.

Jeg oplever Michael som en stor kilde til personlig og faglig inspiration og han er et af de mest kongruente mennesker jeg har mødt. Michael er simpelthend budskabet og han skal have mine varmeste anbefalinger.

Tak for et super kursus. Meget inspirerende gruppe med mange forskellige mennesker og brancher. Ingemar Stenmark var ekslusivt og interresant . Inden kurset var det Bill Clinton som var hovedattraktionen , kursusindhold og networking var det mest positive bagefter

Du er en stjerne, og tak fordi du igen og igen inspirere og udvikler BDO på kurserne. De over 100 BDO’ere du har haft i hænderne bruger dine teknikker til mere salg, bedre ledelse og indre ro og styrke – det gavner både den enkelte, BDO som organisation og vores kunder i hele DK

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at få mere information om personlig udvikling. Vi tager også gerne en drøftelse om, hvad vi kan tilbyde af personlig udvikling, og hvad I har behov for i jeres organisation.

​Du kan ringe til os på telefon 2040 1940 for at aftale nærmere. Eller du kan sende en e-mail til os på info@norby.dk