Anbefalinger & Referencer

Anbefalinger & Referencer

Vores referencer

Spar Nord Bank A/S, House of Prince, British American Tobacco (BAT), Tivoli, Amager Hospital, AG Gulve A/S, Danmarks Radio, Aalborg Universitet, Novo Nordisk, DNP A/S, Elan IT ReSource, Tryg, Top Danmark, KMD, Coloplast, Royal Copenhagen, Martin professional A/S, Dansk Projektledelse, Conscius, Danske Bank, The Line Clinic, Nordea, Tribal DDB Copenhagen, Cowi, SEB, Kraft Foods Denmark, Bispebjerg hospital, Borg og Bigum, NCC, E2, Unite2help, Lederne, SIS, Haldor Topsøe A/S, Rambøll A/S, Danmarks Lærerforening, Ungdommens Røde Kors, Peder Lykke Centret, Hedeselskabet, PBS, Base 1, Rødkilde Vuggestue, Kridthuset Nivå, Københavns Kommune, Sorø hjemmepleje, Golfstrømmen, Frøs Sparekasse, Ardex, Erle-perlen, Vindsuset, Dalvangen, Krüger A/S, Dagbladet Børsen, Scandinavian Airlines A/S, Grey Global Group Nordic, Suhr Plesner & Partner, Novozymes, Perceptor A/S, Medico Trust A/S, SAS Scandinavian Ground Services, FloorCoat A/S, Cargoworld, Esys A/S, Lenovo A/S, SEB Private Banking, Canegie Asset Management, Odense Universitets hospital, Human Capital Group a/s, Targit A/S, Trunk Images, Anchers Gulvservice A/S, Dai Ki Haiku A/S, InnovationsHus Syd, Angel Capital A/S, Statens Serum Institut, The Whole Company, Danmarks tekniske universitet (DTU), BDO, Powel Danmark A/S, Dansk Byggeri, Netto A/S, Radiometer

Vores anmeldelser

Michael Nørby har med sit topengagement og indlevelsesevne gjort et værdifuldt stykke arbejde i Finans Nord. Han er en god lytter og formår at tilpasse kurset på en for os optimal måde. Han har bl.a. via de forskellige repræsentationssystemer, lærende eksempler mv. Været direkte årsag til ændret adfærd samt en øjenåbner hos mange.

​Hans store sociale forståelse gør at undervisningen føles naturlig og samtidig skaber en nysgerrighed for at arbejde med stoffet fremover.

​Ligeledes har hans reelle interesse for vor virksomhed givet værdifuld feedback til mig som leder, og har dermed givet sit bidrag til den fortsatte udvikling af Finans Nord.

​Michael Nørby kan derfor varmt anbefales uanset om man har udfordringer eller blot ønsker at understøtte virksomhedens kultur og fremdrift

For mange år siden blev jeg NLP Træner. Michael var en af de lærer på det 4-årige forløb, der står særlig stærkt for mig. Hvis du selv, dit store (voksne) barn, en medarbejder eller en anden du kender, overvejer en coaching uddannelse, så tag den hos Michael Øksnebjerg Nørby .

Han er en uovertruffen formidler og en, helt ind i sjælen, ægte lærer og inspirator. Han går ikke kun den ekstra mil – han er løbet langt i forvejen for at levere undervisning i topklasse. Her er ikke for 25øre smartass, men ren og skær autencitet. Tak for dig Michael. Savner din historieformidling!

Michael er en inspirerende og motiverende formidler af NLP og han er nok den væsentligste årsag til, at NLP har fanget min interesse i sådan en grad, at jeg idag har en NLP Trainer uddannelse.

Jeg oplever Michael som en stor kilde til personlig og faglig inspiration og han er et af de mest kongruente mennesker jeg har mødt. Michael er simpelthend budskabet og han skal have mine varmeste anbefalinger

Michael is an excellent consultant with the ability to have impact on people and process. He is highly skilled in the aspects of the HR toolbox that focuses on leadership, communication and change

Jeg har oplevet Michael Nørby som gennemgående underviser på flere uddannelser. Han er en engageret og dygtig underviser der fylder lokalet og skaber interesse for emnet.

Jeg oplever at Michael som underviser i meget høj grad er i overensstemmelse med de metoder og teknikker han underviser i. Jeg kan særligt fremhæve hans avancerede brug af sprogmønstre, der på et dybt plan fokuserer på muligheder for forandring.

Da jeg skulle tage min NLP practitioner og siden min NLP master gik jeg efter den bedste underviser, Michael Nørby. Jeg fik indfriet mine forventninger. Michael Nørby’s engagement, fleksibillitet og formidlingsevne er i topklasse – han når virkelig ud over rampen

Kurset henvender sig til det intelligente, handlingsorienterede menneske, der kan tænke selv. Relevante værktøjer til selvudvikling præsenteres, afprøves og diskuteres. Var man inden kurset i tvivl om hvor man var på vej hen – så har man bagefter værktøjet til at tage temperaturen og udstikke kursen

Et kursus i indføring til et komplekst fagområde gjort tilgængeligt på en let og forståelig måde gennem et udbytterigt miks mellem teori & praksis

God intens og inspirerende undervisningsform , jeg havde egentligt ingen forventninger til kurset, men fik uden tvivl nogle gode værktøjer jeg kan bruge på sigt

Jeg er blevet meget mere bevidst om, hvordan jeg skal rette min kommunikation i forhold til forskellige mennesker og situationer. Selvom jeg synes, jeg var god til at kommunikere før – er jeg blevet endnu bedre nu.

Min overbevisning er, at når jeg kommunikerer godt med mine medarbejdere og kunder, har det en afsmittende virkning på bankens indtjening.

Inspirerende og anderledes lederseminar, – en god oplevelse at et konsulent firma lever op til deres indbydelse og overskrifter. Lederseminaret i Finland var en bredt sammensat gruppe af ledere, som skabte en anderledes dialog og en stærk mulighed for nye netværk. Det kan godt tåle en gentagelse

Du er en stjerne, og tak fordi du igen og igen inspirere og udvikler BDO på kurserne. De over 100 BDO’ere du har haft i hænderne bruger dine teknikker til mere salg, bedre ledelse og indre ro og styrke – det gavner både den enkelte, BDO som organisation og vores kunder i hele DK

Jeg syntes det var et dejligt arrangement, hvor vi fik mulighed for at netværke med personer på en anderledes afslappet og behagelig måde. Jeg er positiv over den måde vi afholdte arrangementet, bestående af en blanding af øvelser og undervisning.

​Specielt attraktivt var det at skulle møde Bill Clinton og høre hans tale om situationen i verden og hvordan man kunne arbejde med at gøre det hele til et bedre sted. STOR PERSONLIGHED!

​Slutteligt vil jeg komplimentere de søde mennesker der var med på turen. Det var en broget blanding af folk. Ledere på deres forskellige niveauer og ikke mindst i meget forskellige brancher .

​Alt i alt et fedt arrangement!

Både I mit arbejdsliv og privatliv kan jeg bruge de teknikker, der ligger i NLP. Det gælder for eksempel spørgeteknikkerne, som ved rette brug bidrager til en langt større forståelse for, hvad der er vigtigt for de mennesker, jeg er sammen med.

Endvidere træner man på uddannelsen rigtigt meget i forhandling – og hvis der er noget man som ansat i en bank ofte har brug for, så er det netop forståelsen for sine kunder, kolleger og øvrige forretningsforbindelser samt evnen til at kunne forhandle.

Det vil alt andet lige have en positiv effekt på bankens bundlinie

Michael Nørby har været den ledende NLP Træner i både min NLP Business Practitioner og NLP Master Practitioner uddannelse. Jeg synes Michael er en fantastisk underviser og person, som udviser stort engagement, fleksibilitet, målrettethed og gennemslagskraft.

Michael evner at styre undervisningen på en rigtig god måde i forhold til hvor kursusdeltagerne befinder sig hver især, og han formår at få kursusdeltagerne til at arbejde godt sammen gennem sin meget bevidste ledelsesstil, hvor han styrer mest i starten af undervisningsforløbet, efterfulgt af mere fokus på individuelle behov og selvledelse i takt med at kursusdeltagerne får kursusindholdet ind under huden. Michael får hermed min varmeste anbefaling

I have known Michael since I commenced my NLP studies in 2000 at which time Michael was an instructor. Even then I was impressed by Michael’s excellent consultancy and coaching skills.

In more recent years, I have had the pleasure of using Michael as personal coach and this has been a very positive experience. Michael has the ability to pinpoint the issues that are most important to you personally whilst also applying a holistic business approach.

I would like to give Michal my best recommendations and would be happy to provide further details if required

Jeg må sige at jeg blev meget positivt overrasket og imponeret over den professionelle , dygtige og kompetente undervisning jeg oplevede. Alt i alt et par dage revet ud af en travl kalender med en masse spændende mennesker, hvilket også var en oplevelse i sig selv.

Held og lykke med fremtidige arrangementer

Michael er den bedste underviser, jeg nogensinde har mødt! Og så er han en fantastisk person, der altid er smilende og imødekommende. Michael får mine bedste anbefalinger

Michael coachede mig omkring input til min udviklingsplan, men allerede ved vores første møde, blev det klart for mig, at der var behov for at få nogle andre ting på plads først.

​Efter et 4 måneders coaching forløb som krævede tid og hårdt arbejde har jeg opnået en utrolig personlig udvikling, med mange aha oplevelser og et rigtig godt udgangspunkt for min fremtid. Jeg fik ikke løst “min udviklingsplans opgave” 100 % , men jeg er rigtig godt på vej og i bonus fik jeg noget meget bedre. Et fundament til at løse det og mange andre problemstillinger.

​Jeg har fået redskaber/metoder til at klare alt. Jeg kan se nye veje og muligheder, som jeg ikke før havde overvejet, og jeg har fået skærpet mit fokus og mit mål. Det har givet mig overskud, fleksibilitet, indre ro, øget selvværd – et meget mere afslappet og glad forhold til hverdagen – privat og på arbejde.

​Jeg kan derfor give Michael Nørbys coaching de bedste anbefalinger

Michael Nørby har med seminaret Simple Leading formået at interessere, begejstre og inspirere. Omdrejningspunktet har været ‘den effektive kommunikation og positiv psykologi som motivator’ og Michael har med formidlingen af sine betragtninger tilføjet en ekstra dimension til min dagligdag og mit faglige virke som projektleder.

Min uddannelsesmæssige baggrund tager teoretisk afsæt i kommunikation, sociologi, organisationsanalyse, videnskabsteori og forståelse af informationsteknologi. Og i min daglige praksis fokuserer jeg på forståelse og optimering af processer i organisationer, samt refleksioner over, og forståelse af, team-organisering og den faglige praksis, der knytter sig til softwareudvikling i et agilt univers. Med en anderledes, NLP-inspireret og nærmest “terapeutisk” tilgangsvinkel har Michael formået at give mig et perspektiv, der kan supplere og binde betragtninger og erfaringer sammen på tværs af teori og praksis.

Mange tak for et yderst inspirerende seminar!

Fantastisk energi og entusiasme under hele forløbet

Jeg har fået gode værktøjer, som jeg blandt andet kan bruge i ansættelses- og medarbejderudviklingssamtaler, og som vil berige udbyttet af disse samtaler.

NLP-uddannelsen er den efteruddannelse, der har givet mig det største udbytte, og jeg kan klart anbefale uddannelsen til andre, der gerne vil udvikle sig.

Der er ingen tvivl om, at på den lange bane, er kursusudgiften tjent hjem mange gange. En stor tak til Michael Nørby for en engageret og indlevende undervisning.

Tak for et super kursus. Meget inspirerende gruppe med mange forskellige mennesker og brancher. Ingemar Stenmark var ekslusivt og interresant . Inden kurset var det Bill Clinton som var hovedattraktionen , kursusindhold og networking var det mest positive bagefter

I skabte muligheden for at knytte tre interessante ting sammen; Viden, netværk og en unik oplevelse som jeg ikke kunne have fundet bedre et andet sted.

Jeg fik en introduktion til NLP på en inspirerende måde af dygtige undervisere. Undervisningsformen åbnede op for andre deltageres spændende vinkler på emnet som virkede givende. Teamet gjorde deres yderste for at sikre et indholdsrigt kursus / arrangement hvilket gav en god oplevelse

Tusind tak for kurset i Finland! Selv om kurset jo i princippet henvendte sig til ledere fra erhvervslivet, var der også rigeligt for mig som musiker at tage med hjem. Jeg synes I formidlede et meget væsentligt selvudviklende indhold, entusiastisk og fagligt kompetent. Personligt var arbejdet med “submodalitets”- forståelsesrammen meget givende og ny for mig, ligesom “resourcecirklen” gav mig et godt værktøj til at arbejde videre med både fagligt og privat. Jeg oplevede også en meget fin vekselvirkning mellem de teoretiske gennemgange, og de praktiske øvelser”.

​Det var også dejligt for mig at opleve den meget store åbenhed blandt kursusdeltagerne. Denne åbenhed skyldes ikke mindst Jeres måde at kommunikere budskaberne på, og Jeres egen måde at deltage på, også i det “sociale samvær!

​For mig var det også virkelig spændende at møde det dejlige og beskedne menneske Ingemar Stenmark, og helt stort var det at møde Bill Clinton og høre hans formidable tale. Sjældent har jeg oplevet større klarhed i en tale! Samtidig havde han en ekstrem evne til at kommunikere sit budskab om, hvordan vi skaber en bedre verden ud til sit publikum. Klasse! På denne måde var der et meget flot sammenhæng i hele seminaret.

​Endnu engang: Tak!

Min motivation for at deltage i lederseminaret var ene og alene Bill Clinton, men jeg kunne ikke undgå at blive fanget af den positivitet og entusiasme som Liss, Michael og Klaus lå for dagen og det var lige fra det øjeblik man ankom til man tog afsted igen.

Hele opbygningen var enkel og overskuelig og lå op til flere gode “snakke” deltagerne imellem.

Jeg synes, at der var mange værdifulde pointer indholdet igennem og der blev skabt en utrolig god atmosfære i hele gruppen. Det er jeg sikker på at Liss, Michael og Klaus bærer en stor del af æren for

Se med her

Kontakt

Ønsker du en opringning så kan du via formularen udfylde hvornår det passer dig bedst, at jeg kontakter dig.