Om Michael Nørby

Jeg har arbejdet med menneskelig og personlig udvikling i mere end 28 år, først som leder og i de sidste 20 år som coach, terapeut, NLP træner, underviser og organisationsudviklingskonsulent.​

De essentielle temaer i mit arbejde er enkelthed, balance og humor.

Jeg kan godt lide at finde en enkelthed gennem frustration og forvirring, da jeg tror på nye perspektiver, idéer og kreative løsninger opstår her.

Balance er for mig at føle sig hel. Samtidig er balance også konsistens; at vi er det vi ønsker og siger, og at vi kan vise det i vores relationer til andre mennesker.

Jeg tror, at humor og dertilhørende grin skaber en god kemi i kroppen og tilføjer en lethed og positiv energi i rummet for både den enkelte og gruppen. Latteren skaber en samhørighed, hvilket gør det lettere for os at sænke paraderne, og dermed tror jeg, at vi er mere åbne for læring og for at se os selv og livet i nye perspektiver. 

Jeg arbejder både med coaching og rådgivning af virksomheder, i form af organisationsudvikling, lederudvikling og personligkommunikation. Jeg er fast konsulent hos flere virksomheder, hvor jeg underviser, coacher og holder kursus i netop dette.

I min coaching lægger jeg vægt på at finde de områder, hvor personen gør det godt i stedet for at fokusere på de kompetencer, hvor der opleves en mangel. Alle mennesker har svarene på deres egne spørgsmål, det er min opgave som coach at hjælpe disse svar frem.

NLP er for mig både en holdning til mig selv og andre, og en bevidstgørelse om en proaktiv indsats i min kommunikation med andre. Samtidig handler NLP meget om at gøre sig selv før du gør andre, det er en filosofi jeg finder meget kraftfuld og inspirerende, og som hænger sammen med mit personlige princip om, at jeg skal kunne lede mig selv før jeg leder andre.

Uddannelse

Jeg er uddannet og certificeret: HR NLP Master Træner, Certificeret NLP Træner fra NLP Huset med Jack og Helene Makani, Coach ICF/PCC, HR Psykoterapeut, Systemisk Proceskonsulent fra Attractor, og jeg er certificeret i Thomas International PPA/SPA System (DISC), samt Enneagram Practitioner.

Derudover er jeg uddannet indenfor Positiv Psykologi, Eksistentiel Terapi og Mindfulness. Jeg er medlem af International Coach Federation, ICF, og er PCC akkrediteret.​

”Omdrejningspunktet for alt, hvad jeg gør, er udviklingen af det menneskelige potentiale.”

”Jeg tror på, at alting hænger sammen – at min energi påvirker din energi.”

”Det vi sender ud påvirker andre, og som leder er det vigtigt at forstå og benytte sig af denne sammenhæng.”

”Igennem coaching hjælper jeg den enkelte til at skabe og forstå virkeligheder om sig selv og en oplevelse af, at personen er kompetent og unik.”

Har du spørgsmål?​

Du er altid velkommen til at kontakte os eller udfylde formularen hvis du har nogen spørgsmål.​

Kontaktformular​

Udfyld felterne herunder, så vil vi
​vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

uddannelser, nyeste kurser og nyheder

Følg os

Firmaoplysninger

​NØRBY

Kontakt

​Telefon: 20 40 19 40

E-mail: info@norby.dk