NLP Uddannelser​ og hvad du kan bruge dem til

​NLP Practitioner

​​Denne NLP uddannelse henvender sig til alle, som ønsker at blive effektive og dygtige kommunikatører. Kurset giver dig indsigt i de grundlæggende kommunikationsformer og dit eget udgangspunkt for kommunikationen med andre mennesker.

Du får værktøjer og teknikker til at styrke og forbedre din personlige kommunikation. Du bliver i stand til at opnå bedre kontakt med andre mennesker, og derigennem styrke kontakten samt opnå et bedre samarbejde. Du bliver i stand til at give konstruktiv og anerkendende feedback, skabe engagement og sætte menneskers forskelligheder konstruktivt i spil, og du lærer spørgeteknikker, som øger din mulighed for at kommunikere effektivt. Uddannelsen afsluttes med eksamen og certificering.

Læs Mere Om NLP Practitioner

NLP Master Coach

​Der bygges ovenpå den viden du allerede har opnået på NLP Practitioner, og du bliver endnu bedre til at arbejde bevidst med dig selv og din tilstand som en del af kommunikationen. Du får værktøjer og teknikker til at gå endnu dybere i arbejdet med forhindringer, overbevisninger og værdier. Du lærer at modellere succesfulde menneskers tanke- og handlemønstre, at motivere dig selv og andre til at sætte og opnå mål.

Master-uddannelsen er en overbygning til NLP Practitioner, og du skal således være certificeret NLP Practitioner for at kunne deltage. Denne NLP uddannelse afsluttes med eksamen og certificering.

Læs Mere Om NLP Master Practitioner

NLP Træner

​Hvis du gerne vil undervise, præsentere og facilitere, er denne NLP uddannelse noget for dig. Du lærer NLP-baserede teknikker og øvelser til undervisning, præsentation, involvering, gruppe- og forandringsprocesser.

Du lærer at arbejde professionelt med gruppedynamikker og din egen tilstand. NLP Træner forudsætter, at du er uddannet NLP Master.

Uddannelsen afsluttes med eksamen og certificering.

Læs Mere Om NLP Træner

Kurser

​Læs om vores mange forskellige kurser​ omkring mindfulness, ledelse, kommunikation og coaching.

Læs mere her

Har du spørgsmål?​

Du er altid velkommen til at kontakte os eller udfylde formularen hvis du har nogen spørgsmål.​

Kontaktformular​

Udfyld felterne herunder, så vil vi
​vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

uddannelser, nyeste kurser og nyheder

Følg os

Firmaoplysninger

​NØRBY

Kontakt

​Telefon: 20 40 19 40

E-mail: info@norby.dk