NLP Business Practitioner uddannelse

Lær at lede dig selv og andre - skab enestående forandringer!

NLP business practitioner pdf

Hent Tek​st PD​F

Talentet for excellent ledelse handler i høj grad om din evne til at lade ledelse starte hos dig selv. At lade din egen motivation og kreativitet være brændstoffet, som gør den berømte forskel på at gøre det godt og gøre det suverænt.

Denne certificerede NLP Business Practitioner-uddannelse henvender sig til dig, som ønsker at videreudvikle dit talent og kompetencer indenfor kommunikation, psykologi og ledelse. Du vil undervejs styrke dit eget potentiale og din evne til at lede dig selv og andre.


Uddannelsen er et sammenhængende forløb på 11 dage, bygget op omkring 6 moduler. Under forløbet er tilknyttet coaches som, udover at inspirere ved undervisningen, kan tilbyde dig individuel coaching.

Uddannelsen er et intensivt forløb som stiller store krav til dig som deltager. Det er en kombination af selvstudium, moduler, individuel coaching, online supervision mellem modulerne og netværksmøder, og slutter med en international certificering.

NØRBY udsteder et internationalt certifikat, når du har bestået en skriftlig og praktisk prøve og du kan herefter gå videre med en Master Practitioner uddannelse – enten hos NØRBY eller et andet sted i verden. ​

​Udbytte for dig ved at tage NLP Business Practitioner-uddannelsen

 • ​Du har igennem uddannelsen arbejdet med feedback på mange måder. Du har et teoretisk fundament og har både givet og modtaget feedback. Det betyder at du er i stand til at skabe en feedback-kultur i din virksomhed, som fremmer samarbejdet.
 • Du kan bruge en spørgeteknik som er mere end bare ”hv”-spørgsmål!
 • Du er blevet trænet i at bruge forudsætninger i din kommunikation. Der er stor forskel på om man spørger ”Kan du løse problemet?” eller ”På hvilken måde vil du løse problemet?”
 • Du vil kunne bruge coaching i din daglige ledelse af medarbejdere og teams.
 • Du har lært værdibaseret forhandlingsteknik. Og kan derfor løse en konflikt mellem to parter eller skabe klarhed i et team som gør, at de kan løse problemet selv.
 • Du kan skabe engagement og sætte menneskers forskelligheder konstruktivt i spil.
 • Du er inspireret via teori og effektive værktøjer til at blive og kunne motivere medarbejdere og ledere til at skabe drømme og nå mål.
 • Du har lært om hjernes funktion og ved hvordan du kan skabe et støttende mindset for dig selv og dine medarbejdere/kollegaer. Du kan via enkle teknikker "sætte dig op til" ubehagelige samtaler, præsentation for en stor forsamling, forhandling, salg m.m.
 • Du kan kommunikere målrettet og effektivt og på en måde som gør, at folk lytter til dig.
 • Du kan skifte abstraktionsniveau og tale på et abstraktionsniveau som folk bliver inspireret af, og som skaber klarhed og forståelse.
 • Du kan opbygge dine præsentationer, taler, undervisning, så det bliver interessant og nærværende at lytte til og være en del af.

Overblik over forløbet

På de næste sider vil du dels få et visuelt overblik over uddannelsen, dels en beskrivelse af de enkelte modulers indhold. Vi vil – så langt det er muligt - relatere alt stoffet til din hverdag, så din "overførsel" til hverdagen bliver så hensigtsmæssig som muligt

​DATOER FOR UDDANNELSE

Hold: København

​1. modul: 23. - 24. august 2021

2. modul: 27. - 28. september 2021

​3. modul: 28. - 29. oktober 2021

​4. modul: 22. - 23. november 2021

5. modul: 13. - 14. december 2021

6. modul: 10. januar 2022

Undervisning alle dage fra 09.00 - 17:00

Hold: Jylland - Aalborg

1. modul: 6. - 7. september 2021

2. modul: 4. - 5. oktober 2021

3. modul: 8. - 9. november 2021

4. modul: 9. - 10. december 2021

5. modul: 11. - 12. januar 2022

6. modul: 8. februar 2022

Undervisning alle dage fra 09:00 - 17:00

Beskrivelse af de enkelte moduler

Modul 1: Kommunikation 1 - Effektiv Kommunikation

Vi arbejder videre med dine lederkompetencer - som leder og kommunikatør. Vi vil gå endnu dybere i forståelsen af effektiv kommunikation og dens indflydelse på et godt resultat. Vi vil arbejde med basale færdigheder i NLP og forståelse af mennesker forskellighed.

Modul 2: Kommunikation 2 - Udvidet kommunikation og spørgeteknik

Vi vil gå endnu dybere i forståelsen af sproglige modeller og vil introducere de næste skridt i forhold til at støtte andre i at skabe en forandring for sig selv. Vi vil arbejde med og træne det at kunne skifte abstraktionsniveau- (at tale så den anden forstår dig), at kunne skifte fra at se på noget negativt, til at se på det positivt samt spørgeteknik.

Modul 3: Selvledelse

Det er alment kendt at det er vigtigt at kunne lede sig selv, hvis man skal kunne lede andre. Så her handler det om at få styr på dig selv inden du prøver at få styr på andre. Vi arbejder med: Submodaliteter (sindets grundlæggende byggestene), personlige strategier (motivation, beslutninger, kreativitet), ankring (at fastholde ressourcer med langtidsvirkning) og Walt Disneys kreativitetsstrategi (få drømme gjort til virkelighed).

Modul 4: Forhandlingsteknik

Forhandling / mediation - introduktion i værdibaseret forhandlingsteknik. Træning og indsigt i at løse konflikter.

Modul 5: Teamledelse​

Metaprogrammer (om personlige karaktertræk), præsentationsteknik og "at få nogen med på noget” samt storytelling.

Modul 6: Evalueringsmodul

 • 1 skriftlig prøve
 • 2 praktiske prøver, hvor deltageren vil demonstrere de færdigheder, han/hun har tilegnet sig undervejs på modulerne

​Undervisningsform

På NLP Business Practitioner-uddannelsen er undervisningen oplevelsesorienteret med stor vægt på øvelser og aktiv deltagelse. Der er teoretiske gennemgange, demonstrationer af teknikker, arbejde i mindre grupper samt plenum-diskussioner.

Du vil få opgaver mellem hvert modul og vi vil opfordre dig til at deltage i din netværksgruppe mellem modulerne, hvor gruppen kan få støtte af den/de tilknyttede undervisningsassistenter/coaches. Du får en udførlig manual udleveret ved uddannelsens start, og vi anbefaler derudover forskellig litteratur.

Underviser

Hovedansvarlig for forløbet er Michael Nørby, som samtidig vil være cheftræner på modulerne. Michael Nørby ejer firmaet NØRBY, hvor han arbejder med organisations- og ledelsesudvikling. Han er anerkendt som underviser, coach, kursusleder og foredragsholder. Michael Nørby er HR & NLP Master Træner, certificeret NLP træner samt Coach ICF/PCC og HR-psykoterapeut.

Pris

Prisen er 22.800 kr. ekskl. moms for 11 dages undervisning. Prisen inkluderer

afsluttende certificering som NLP Business Practitioner, undervisningsmateriale og

forplejning. Uddannelsen kan betales i rater.

Tilmelding

Tilmelding til NLP Business Practitioner-uddannelsen kan ske på telefon: 20 40 19 40, email: info@n​orby.dk eller via kontaktformularen.

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål?​

Du er altid velkommen til at kontakte os eller udfylde formularen hvis du har nogen spørgsmål.​

Kontaktformular​

Udfyld felterne herunder, så vil vi
​vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

uddannelser, nyeste kurser og nyheder

Følg os

Firmaoplysninger

​NØRBY

Kontakt

​Telefon: 20 40 19 40

E-mail: info@norby.dk