Terapi - gør en positiv forskel for dig selv

Book en tid her​

Husk! At vi bliver ikke født med vores problemer - selvom det kan føles sådan og derfor kan de fjernes igen.

Psykoterapien er en metode der giver indsigt, forståelse og handlemuligheder. Vi skaber et rum sammen, hvor formålet er at bearbejde sorg, kriser, stress og udfordringer. Målet er at gøre en positiv forskel for dig, eller for Jer, hvis I er der i parterapi eller familieterapi.

Online terapi og coaching foregår over Teams, Zoom eller FaceTime

Tilbud på online terapi er lige nu 1.000 kr. per time

Økonomi:

Terapi pris pr. time 1.100,-

5 timer terapi kr. 5.000,- inkl. Moms

​​

Udtalelse fra klient hos Nørby:​

"Michael har gennem de sidste mange år hjulpet mig gennem større og mindre livskriser, så jeg har kunne komme igennem dem som et helt menneske. Min indre ro og styrke finder jeg i mødet med Michael. Han formår at hjælpe mig til, at kunne se mine egne kvaliteter og sortere i mine omgivelser, så der hele tiden er balance. Efter hvert møde er der følgende en løsningsorienteret proces der gør, at udviklingen ikke stopper, dette hjælper mig til hele tiden at fastholde min udvikling og være tro mod mit mål. Et par gange har det ikke kunne lade sig gøre at mødes i fysisk forstand, derfor har vi inviteret de digitale medier indenfor og holdt konsultationen over Skype. Dette har, mod forventning, vist sig, at være et gavnligt redskab. Jeg havde en forestilling om, at en konsultation gennem en computerskærm ville være upersonlig og fremmede, men det overraskede mig hvor nærværende det faktisk føltes. Personligt foretrækker jeg dog, på den lange bane, det fysiske møde, men kan det ikke lade sig gøre, vil jeg aldrig afvise en konsultation over Skype.

Fra mig til dig vil jeg blot sige, at hvis du mangler en nærværende, engageret, klog, følsom, empatisk coach, der giver dig arbejdsredskaber, gode råd, nye vinkler og et kærligt spark i ….. så er Michael et rigtig godt bud, han er hvor du er og han møder din udvikling ned til mindste detalje.​"

Jane - Studerende

Har du spørgsmål?​

Du er altid velkommen til at kontakte os eller udfylde formularen hvis du har nogen spørgsmål.​

Kontaktformular​

Udfyld felterne herunder, så vil vi
​vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

uddannelser, nyeste kurser og nyheder

Følg os

Firmaoplysninger

​NØRBY

Kontakt

​Telefon: 20 40 19 40

E-mail: info@norby.dk