Certificeringsmodul - Stress Coach Practitioner

Når du er certificeret NLP Life Coach Practitioner eller NLP Practitioner, har du mulighed for at tage et certificeringsmodul i Ledelse eller stress. Når du har gennemført modulet får du uddannelses- bevis som henholdsvis NLP Business/Leder Practitioner eller Stress Coach Practitioner.

I den industrialiserede verden udsættes vi i dag for så mange belastninger, at det sætter vores nervesystem i alarmberedskab hele tiden og på langt sigt kan det gøre os syge. Selv om mennesker er gode til at klare mange forskellige belastninger, vil langtvarige overbelastninger nedbryde os. Den nyeste viden om hvordan stress påvirker vores helbred får både forskere, politikere og internationale organisationer til at kalder den nuværende tilstand for en stressepidemi. Ifølge WHO vil stress inden for få år, være det største helbredsproblem i verden. I Danmark er stress skyld i en mio fraværsdage årligt, 30.000 hospitalsindlæggelser, 3.000 førtidspensioner og 500.000 henvendelse til praktiserende læge hvert år. 430.000 danskere har symptomer på alvorlig stress hver dag. Det svarer til ca 12% af befolkningen (stressforeningen.dk).

​​

På dette 3 dages Certificeringsmodul vil du:

•​Blive uddannet og certificeret i NLP metoder, som punkterer eksisterende myter om stress, og bidrage til at skabe en bedre verden

•​Have den nyeste viden indenfor neuroscience, positiv psykologi og stressreduktion

•​Få indblik i de mange skjulte kilder til stress i vores omgivelser, både på arbejde og i det private liv

•​Blive trænet i at vælge de rigtige NLP metoder og undgå de typiske fejl når man møder belastninger hos sig selv eller andre

•​Forstå det forebyggende coaching arbejde omkring begyndende stress

•​Lære at anvende NLP værktøjerne til at hjælpe folk med at komme igennem en krise og blive robust overfor fremtidige stressbelastninger. 

Dato: 11. - 13. juni 2021 og 9. - 11. december 2021

Sted: København

Pris: 8.000 inkl. moms

​​

Tilmeld dig her​​

Har du spørgsmål?​

Du er altid velkommen til at kontakte os eller udfylde formularen hvis du har nogen spørgsmål.​

Kontaktformular​

Udfyld felterne herunder, så vil vi
​vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

uddannelser, nyeste kurser og nyheder

Følg os

Firmaoplysninger

​NØRBY

Kontakt

​Telefon: 20 40 19 40

E-mail: info@norby.dk