Certificeringsmodul - NLP Business Leder Practitioner

​Når du er certificeret NLP Life Coach Practitioner eller NLP Practitioner, har du mulighed for at tage et special modul i Ledelse eller Stress. Når du har gennemført modulet får du uddannelses- bevis som henholdsvis NLP Business/Leder Practitioner eller Stress Coach Practitioner.

Talentet for excellent ledelse handler i høj grad, om din evne til at lade ledelse starte hos dig selv. At lede andre ved at lede dig selv. At lade din egen motivation og kreativitet være brændstoffet, som gør den berømte forskel på, at gøre det godt og gøre det suverænt.

Hvordan får du sat din faglighed, din selvledelse og dine emotionelle/sociale kompetencer i spil på en måde, så mennesker har lyst til at følge dig og bliver motiveret af din tilstedeværelse?

På dette 3 dages modul vil vi arbejde med dine værdier som leder, positiv psykologi, selvledelse og ledelse af teams. NLP og ledelse hænger sammen og vi vil udforske menneskers forskellighed og den måde de bedst bliver ledet på. Vi vil arbejde med værdibaseret forhandlingsteknik. Du opnår større gennemslagskraft som leder, når du kan fremlægge overbevisende. Derfor vil vi arbejde med din evne til at præsentere en plan, et regnskab, ”rigets tilstand” en ny strategi på en motiverende måde.

Dato: 20. - 22. april 2021 elle 23. - 25. november 2021

Sted: København

Pris: 8.000 inkl. moms

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål?​

Du er altid velkommen til at kontakte os eller udfylde formularen hvis du har nogen spørgsmål.​

Kontaktformular​

Udfyld felterne herunder, så vil vi
​vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

uddannelser, nyeste kurser og nyheder

Følg os

Firmaoplysninger

​NØRBY

Kontakt

​Telefon: 20 40 19 40

E-mail: info@norby.dk