Certificeret Leader & Business Coach

Giv dig selv et kommunikativt kvantespring i evnen til at skabe relationer, at fremme trivsel og en fantastisk energidrik til bedre performance!

Denne certificerede leder uddannelse henvender sig til dig, som ønsker at videreudvikle dit talent og kompetencer indenfor kommunikation, coaching, positiv psykologi og ledelse. Du vil undervejs styrke dit eget potentiale og din evne til at lede dig selv og andre.

Uddannelsen er et sammenhængende forløb bygget op omkring 3 moduler. 2 moduler á 5 dage og et 2 dages certificerings modul. Under forløbet er tilknyttet coaches som udover at inspirere ved undervisningen, vil tilbyde dig individuel coaching.

Uddannelsen er et intensivt forløb som stiller store krav til dig som deltager. Uddannelsen er en kombination af selvstudium, moduler, individuel coaching og netværksmøder.

Uddannelsen kan du afslutte med en certificering. NØRBY udsteder et internationalt certifikat, når du har bestået en skriftlig og praktisk prøve.

​Udbytte for dig ved at tage uddannelsen:

  • Du får et Intensivt forløb på 12 dage over en måned • Du får en Unik coaching model og metode til at skabe forandring hos dig selv og andre
  • Du bliver deltager på et hold hvor alle er indstillet på effektivitet og et accelleret forløb
  • Du får 15 unikke NLP værktøjer til kommunikation og forandring
  • Du bliver bedre til at få det du ønsker og drømmer om.
  • Du får en anerkendt certificering som leder
  • Du kan med enkle teknikker ”sætte dig op til” ubehagelige samtaler, præsentation for en stor forsamling, forhandling, salg, m.m.
  • Du udvikler dig selv personligt og fagligt
  • Du bliver den leder alle medarbejdere drømmer om og kan skabe engagement og sætte menneskers forskelligheder konstruktivt i spil.
  • Du kan motivere alle mennesker (næsten alle) efter uddannelsen

Overblik over uddannelsesforløbet​

Forløb og indhold

​Uddannelsen er et accelererede forløb og består af 3 moduler. 2 undervisningsmoduler og et evaluerings modul.

1) Forberedelse

Før 1. modul er der en forberedelsesperiode. Du modtager en studiepakke ca. 1 måned før uddannelsen starter. Det er vigtigt at du afsætter tid til forberedelsen, idet vi på modulerne har intensiv træning med mange øvelser, hvor du integrerer det du har forberedt.

2) 1.modul – Kommunikation og coaching

Uge 1: Leder & business Coach uddannelsen er et bombardement af inspiration, samvær med andre ledere, selvudvikling og træning. Det er en intensiv træning med øvelser, hvor du arbejder og integrerer det, du har forberedt hjemmefra. Alle der går på denne uddannelse er eller bliver meget hurtigt gearet til, at indlære stoffet hurtigt og effektivt. På den første del af uddannelsen bliver du introduceret til principperne for effektiv kommunikation, hvad er det der gør at nogle mennesker er rare at være sammen med og nogle ubehagelige? Hvordan får du hurtigt skabt kontakt til et andet menneske og skabt en interesse og lyst til at lytte på dig. Vi arbejder med positiv psykologi og den måden hjernen fungerer. Og vi arbejder på hvordan du kan få hjernen optimeret til at fungere endnu bedre. Tidligere har du sikkert lært og hørt om, hvor vigtigt et godt spørgsmål er? Du vil lære en fantastisk spørgemodel, der helt sikkert vil gøre stor forskel for dig som leder/coach/ underviser. Du bliver introduceret for coaching og hvordan du kan bruge det, som grundlag for udvikling og motivation af andre.

3) 2.modul – Mindsetting, teamledelse

Uge 3: Anden del af uddannelsen er fokuseret på selvledelse og kommunikation med flere i en gruppe. (medarbejdere, studerende). Vi har sikkert alle mødt den leder eller underviser som totalt mister selvkontrollen og reagerer meget uhensigtsmæssigt med vrede, skuffelse eller frygt over et eller andet. Vi kan meget nemt miste troen på vedkommende! Vores egentilstand og adfærd har stor betydning for om vi har succes eller fiasko. Vi vil bruge den viden omkring hjernens funktion og positiv psykologi du fik på første del. Du vil lære teknikker til at styre din tænkning og dermed også dine resultater. Vi vil undersøge store succesfulde menneskers strategier, som gav dem succes (Walt Disney, Mozart, m.m.) og du vil lære en række effektive værktøjer, som du kan bruge direkte i din hverdag til ændring af tilstande og adfærd. Du får teknikker til at ændre tilstande i dig selv og andre.

4) Evalueringsmodul

Uge 4: 2 intensive dage med træning, coaching og masser af øvelser. Dagene afsluttes med en skriftlig og mundtlig certificering. Ved et tilfredsstillende resultat

modtager du certifikat som Certificeret Leader & Business Coach 

5) Træningsperiode med 2 netværksgruppemøder

For at integrere undervisningen og værktøjerne som du har lært, skal du som holddeltager mødes med de andre på uddannelsen. Se overordnet plan.

6) Coaching

Der er et tilbud om en coaching session mellem modul 1 og 2.​

Dato

Modul 1: 1. – 5. marts 2021

Modul 2: 15. – 19. marts 2021

Modul 3: 8. – 9. april 2021

Sted

København

Underviser

Hovedansvarlig for forløbet er Michael Nørby, som samtidig vil være cheftræner på modulerne. Michael Nørby ejer firmaet NØRBY/Unocom, hvor han arbejder med organisations- og ledelsesudvikling. Han er anerkendt som underviser, coach, kursusleder og foredragsholder. Michael Nørby er HR & NLP Master Træner, certificeret NLP træner samt coach ICF/PCC og HR psykoterapeut.

Pris

Pris kr. 21.000 eks. moms.

Prisen inkluderer fuld forplejning, kursusmateriale med et kompendium, Undervisnings DVD, træningsanvisninger, undervisning 2 moduler á 5 dage. individuel coaching x 1.

Pris for Certificeringsmodul kr. 4.000 eks. moms

Prisen inkluderer forplejning, træning, øvelser og certificering​

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål?​

Du er altid velkommen til at kontakte os eller udfylde formularen hvis du har nogen spørgsmål.​

Kontaktformular​

Udfyld felterne herunder, så vil vi
​vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

uddannelser, nyeste kurser og nyheder

Følg os

Firmaoplysninger

​NØRBY

Kontakt

​Telefon: 20 40 19 40

E-mail: info@norby.dk