MasterClass - Performance/Facilitering​

​Dette intensive 3 dages modul kobler det, du allerede har lært omkring NLP, sammen med undervisning og det at styre processer. Du vil blive udfordret og inspireret til at tage ”next step” i forhold til det at være på. Vi vil hjælpe dig til, at du kan lave den bedste præsentation, som du nogensinde har lavet. Samtidig vil du få overblik og værktøjer til at styre Processer som mødeleder, formand, proceskonsulent, leder, m.m.

Budskabet bliver hørt og ordets magt er stærkt, hvis du er den rette formidler med en stærk passion. Du har tilhørernes opmærksomhed og de ønsker at lytte til dig i timevis. Det er fantastisk at høre på en person, der er tilstede og føler sig komfortabel med at være på! ”Are you ready to Shine”? Du får ”De 6 nøglefærdigheder til fantastisk performance”.

Alle har hørt om ineffektive møder og processer som gik I vasken! Det vil vi lave om på! Vi vil gennemgå principperne bag effektiv facilitering og arbejder med psykologien bag effektive grupper. Hvad er den berømte forskel som gør forskellen? Faciliter betyder at ”gøre let” eller at gøre ”noget svært” muligt eller lettere. Vi vil arbejde med metoder der letter gruppeprocesser og hjælper med at gruppen kommer i mål, med det de ville. 

Du bliver i stand til at igangsætte og styre en proces fra start til slut. Vi bruger den systemiske og anerkende metode inden for organisations- og ledelsesteori. Du vil konkret have en værktøjskasse med teknikker til åbne, ordne og lukke/afslutte processer

Dato: 15. – 17. februar 2021

Sted: København

Pris: 8.000 inkl. moms

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål?​

Du er altid velkommen til at kontakte os eller udfylde formularen hvis du har nogen spørgsmål.​

Kontaktformular​

Udfyld felterne herunder, så vil vi
​vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

uddannelser, nyeste kurser og nyheder

Følg os

Firmaoplysninger

​NØRBY

Kontakt

​Telefon: 20 40 19 40

E-mail: info@norby.dk