MasterClass - Hypnose​

Dette 3 dages modul kan der være flere grunde til, at du ønsker. Du ønsker modulet fordi det giver adgang til at blive Certificeret Business Therapist. Du ønsker modulet fordi du som professionel coach, vejleder, behandler ønsker værktøjer til at arbejde med problemstillinger der ligger dybere i det ubevidste. Du vil arbejde med traumaer, uforløste følelser eller begrænsende overbevisninger effektivt og virkningsfuldt. Eller du tager modulet fordi du ønsker personlig udvikling og indsigt i dit ubevidste sind og de mekanismer, der styrer dig og andre.

Du får på modulet en grundlæggende viden og praksis som gør at du kan starte din egen udviklings- og læringsproces, til at blive rigtig dygtig til hypnose. Og kan bruge det som et krydderi i dit private eller professionelle virke.​

Du vil kunne bruge det til at forandre dybe grundlæggende mønstre, som begrænser eller afholder os fra at have det liv vi ønsker. Hele moduler er integreret med alle de metoder, teknikker og NLP værktøjer, som du her lært på NLP uddannelserne. Så det kan være en rigtig god ide at repetere NLP stoffet før kursus start.

Dato: 6. – 8. januar 2022

Sted: København

Pris: 8.000 inkl. moms​

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål?​

Du er altid velkommen til at kontakte os eller udfylde formularen hvis du har nogen spørgsmål.​

Kontaktformular​

Udfyld felterne herunder, så vil vi
​vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

uddannelser, nyeste kurser og nyheder

Følg os

Firmaoplysninger

​NØRBY

Kontakt

​Telefon: 20 40 19 40

E-mail: info@norby.dk