​NLP Træner-uddannelse

Bliv excellent underviser – skab enestående forandringer – nemt og hurtigt!

NLP træner pdf

Hent Tekst PDF

NØRBY´s vision at skabe en NLP Træner-uddannelse, som sætter enkelhed og personlig stil i højsædet. Det betyder, at du bliver udfordret på at skære din præsentation helt ind til benet, således at dit budskab trænger effektivt igennem til modtageren.

Uddannelsen er tilrettelagt efter de internationale standarder og afsluttes med en praktisk og skriftlig eksamen. Når du er blevet International certificeret NLP Træner, kan du selv forestå NLP Practitioner og NLP Master Practitioner uddannelserne med international certificering.

Udover de formelle trænerrettigheder, vil du kunne planlægge og gennemføre et hvilket som helst undervisningsforløb, som vil være fyldt af din karisma, humor og professionalisme på en måde, der er særligt tilpasset målgruppen.

Optagelse på uddannelsen forudsætter at du er certificeret NLP Master Practitioner fra et anerkendt NLP-uddannelsessted, og at du har et ønske om at formidle NLP stoffet på et professionelt niveau. Du kan først blive optaget på uddannelsen efter et interview med en af underviserne fra NØRBY. Du skal afsætte tid til at forberede og træne mellem modulerne.

​NLP Træner-uddannelsen er et intensivt forløb som stiller store krav til dig som deltager. Uddannelsen er en kombination af selvstudium, moduler coaching af hinanden og netværksmøder. Der lægges stor vægt på praktiske øvelser, og du vil hver undervisningsdag skulle præsentere samt undervise og være på.

NLP Træner-uddannelsen er modulopbygget og består af 5 moduler af 3 dage, i alt 15 undervisningsdage fordelt over ca. ½ år.

Udbytte af NLP Træner-uddannelsen

 • Du lærer at formidle NLP stoffet på et professionelt niveau.
 • Du lærer at skære kompliceret stof ind til benet, så det er forståeligt.
 • Du laver en masse praktiske øvelser, hvor du får feedback, så du kan blive en suveræn underviser.
 • Du gennemgår et intensivt forløb, hvor du udvikler dig faglig og personligt.
 • Du får et internationalt anerkendt certifikat, hvor du selv kan forestå NLP Practitioner og NLP Master Practitioner-uddannelserne.
 • Du får de bedste NLP-undervisere i verden.
 • Du bliver en underviser og formidler, som folk har lyst til at lytte til.
 • Du får en grundig og klassisk NLP Træner - uden religion og ”hokus pokus”.
 • Du får et fantastisk netværk, som du kan bruge i fremtiden.
 • Du får en masse teknikker og metoder, så alt bliver nemmere og mere overskueligt når du skal planlægge og gennemføre en uddannelse, workshop, kursus eller præsentation.​

​Overblik over uddannelsen​​

Modul 1 – Rapport

På dette modul går vi virkelig i dybden med rapport og nærvær, samt arbejdet med din egen tilstand. Du vil her få helt nye indgangsvinkler til at skabe grupperapport.

Du har helt sikker lært om rapport på dine foregående NLP-uddannelser, så her sætter vi elektronmikroskopet på dig og din måde at skabe kontakt til en person, flere personer og måske alle på en gang på et endnu dybere niveau. Vi træner dit perifere syn så meget, at dine kursister efterfølgende vil tro, at du kan kigge om hjørner.

Vi har alle stødt på en underviser, hvis stemme var fløde på jordbær, en smuk og tiltalende stemme som vi kunne lytte til i timer. Vi har også mødt det modsatte og hvor vi efter 2 minutter tænker ”lad mig komme væk”. Vi træner din stemme, så den kan matche grupper optimalt.

Vi går bag om det der betager os, ved en excellent underviser! Vi præsenterer 5 nye egentilstands værktøjer som du sikkert aldrig har set dem før! Vi arbejder med forskellige indlæringsstrategier og hvordan du kan undervise, så indlæringen foregår hurtigere.

Vi arbejder med udfordrende deltagere og hvordan vi kan imødekomme forstyrrelser. Du lærer endnu flere vinkler på at give feedback, som bliver lyttet til og justeret efter. Vi gennemgår et team/gruppes udviklingstrin og træner at undervise forskelligt afhængig af hvor gruppen befinder sig.

Vi undersøger hvordan vi er som den gode lytter og udvikler nye niveauer i vores lytte-færdigheder.

Modul 2 – Opbygning og struktur

Her lærer du at planlægge et kursusforløb lige fra første ide over gennemførsel til den afsluttende evaluering. Vi har særligt fokus på opbygningen af selve undervisningen på en måde der sikrer, at du kommer hele vejen rundt om emnet.

Mange elementer har indflydelse på om du har succes i undervisninger og meget foregår inden uddannelsen/workshoppen starter!

Vi arbejder med din planlægning af undervisningen på mikro og makroniveau. Der er så mange elementer der har indflydelse på, om du får succes i den undervisning. Metoden du underviser på - er den befordrende for motivation? Får folk indfriet deres forventninger?

Designet af uddannelsen/kurset/workshoppen - matcher den formålet med undervisninger og gruppen? Du lærer og bliver bevidst om hvilket design du skal udarbejde i forhold til målet!

Vi arbejder og træner yderligere:

 • ​Planlægningsprincipper
 • ​Storyboarding
 • ​At designe øvelser
 • ​Udvælge personer til demonstrationer – hvem vil være den perfekte til at demonstrere øvelse med?
 • At besvare spørgsmål fra deltagere
 • Design af rum/undervisningslokale
 • ​Standarder for en NLP-uddannelse – hvad skal der være på en certificeret NLP Practitioner?

Modul 3 – Improvisation og personlig stil

Her vil vi undersøge forskellige udtryk og roller, som træneren kan vælge. Din fleksibilitet og din evne til at facilitere i nuet, er omdrejningspunktet.

En af de meget væsentlige faktorer som adskiller NLP undervisning fra anden undervisning er, at du som NLP træner bevidst gør alt hvad du kan for at skabe optimale tilstande for at lære. Der er derfor to meget centrale spørgsmål, du skal stille dig selv hver gang du planlægger og gennemfører undervisning:

 • Hvilke tilstande skal deltagerne være i for nemt at lære dette?
 • Hvilke tilstande har de brug for at være i, i den virkelig verden, for at bruge det lærte?

Vi vil stille nogle af disse spørgsmål undervejs:

 • Hvad er den optimale kombination af værdier og overbevisninger for deltagerne for at lære stoffet (ønskede situation). Hvem eller hvad kan være en god model for at lære dette effektivt?
 • Hvad er deltagernes nuværende værdier og overbevisninger? (nuværende situation) Hvis der er stor forskel på nuværende og ønskede optimale værdier og overbevisninger, er det nødvendigt at indarbejde oplevelser og/eller øvelser, før der undervises i de kompetencer, som du har planlagt
 • Hvad er de optimale metaprogrammer for at lære informationen/kompetencerne? (ønskede situation). Hvilke metaprogrammer leder til den mest direkte udførelse af adfærden?
 • ​Hvad er størstedelen af deltagernes metaprogrammer? (nuværende situation). Dette har en meget stor betydning for hvordan du motiverer og fremlægger informationerne på hvert trin i undervisningen. Hvis du underviser en homogen gruppe, vil du spare en masse tid og spørgsmål ved at inkorporere deres metaprogrammer i din måde at formidle på – det handler om at pace deres udgangspunkt.

At være i stand til at styre deltagernes tilstand, når du underviser, er den mest elegante måde at undervise i kompliceret stof. Det er her du kommer til at bruge alt hvad du ved om ankring.

 • Hvad er den optimale blanding af tilstande for deltagerne for at de kan lære det, du underviser i? (ønskede situation) I begyndelse af undervisningen i ”hvorfor” sektionen sættes dine initiale ankre. Det bedste er at benytte indirekte metoder og ankre spontant opståede, positive tilstande.

Vi arbejder også med:

 • ​De 7 intelligenser
 • ​Find din og deltagerens fortrukne indlæringsform
 • ​Undervisningsstile – Hvilken stil passer dig og dine tilhørere?
 • Modellering af fantastiske undervisere – lær at gøre det samme!

Modul 4 – Undervisning til det ubevidste

Her arbejder vi bl.a. med avanceret brug af ankrer og metaforer.

Vi har alle prøvet at blive undervist i noget kompliceret fagligt, hvor vi troede at vi aldrig ville få det lært. Underviseren fortalte os en historie, lige før vi gik hjem fra undervisningen og vi tænkte egentlig ikke over, at det var meningen eller at det skulle have noget betydning. Historien bliver ved med at dukke op i vores hukommelse og selv om natten drømmer vi om noget der minder om historien fra tidligere. Da vi møder op til undervisningen næste dag, er alt lige pludselig meget nemmere.

Underviseren havde fortalt os en historie, en metafor til det ubevidste ved hjælp af Milton-modellen og andre teknikker som i selvfølgelig vil lære på 4. modul. Milton-modellen kan anvendes til at hjælpe andre til at komme i kontakt med deres ressourcer, til at hjælpe dem med at finde løsninger selv, og – naturligvis – til at bringe andre i trance.

At bruge Milton-modellen i kombination med brug af forudsætninger i sin undervisning eller præsentationer, er en måde at skabe excellente forandringer og stor interesse i din undervisning.

De mest benyttede måder at fremkalde optimale læringstilstande på, er ved brug af ankring og metaforer. Det er indirekte metoder, som giver god mulighed for at pace og lede deltagerne og giver mulighed for både at arbejde med det bevidste, og især det ubevidste, sind.

Dybest set skal du som NLP Træner være klar til at gøre hvad som helst for at frembringe ressourcefulde læringstilstande. Du skal være klar over, at alt hvad du gør tillægges en betydning og at alt er kommunikation. Din kalibrerings evne skal derfor være helt fremme i din bevidsthed, således at du er i stand til at bruge det, der sker i rummet. At ankre spontant opståede tilstande er det mest optimale. Så du vil lære hvad kan du gøre for at trigge ressourcefulde læringstilstande.

Her et udpluk af emner og indhold på modul 4:

 • Miltonmodellen
 • ​Det ubevidste sind
 • ​Metaforer i undervisningen
 • ​Multi-embedded metaforer –
 • ​Indlagte kommandoer
 • ​Indlæringstilstande
 • ​Ankring og chaining
 • Brug af ankre i undervisning

Modul 5 – Certificering

Det sidste spændende og intensive 3 dages modul, er en certificering som NLP Træner. Du bliver udfordret og guidet igennem afslutningen på din NLP Træner-uddannelse.

Mange kursister har tidligere sagt er det er et fantastisk modul hvor alt går op i en højere enhed. Så glæd dig til dagene. Du vil efter bestået certificering få et internationalt anerkendt certifikat som NLP Træner.

​Den afsluttende certificering består af 3 dele:

 1. ​Praktisk undervisning i NLP-stof.
 2. ​Gennemførsel af demoer af NLP-teknikker.
 3. ​4 timers skriftlig evaluering i alt NLP Practitioner og NLP Master Practitioner og NLP træner materiale.

Praktiske oplysninger

​​Datoer

Forår 2021 - København

Modul 1 | 3. - 5. maj 2021

Modul 2 | 9. - 11. juni 2021

​Modul 3 | 8. - 10. september 2021

Modul 4 | 13. - 15. oktober 2021

Modul 5 | 3. - 5. november 2021

Underviser

Hovedansvarlig for uddannelsen er Michael Nørby - HR NLP Master Træner og Certificeret NLP Træner, Systemisk proceskonsulent, Coach ICF/PCC og HR-psykoterapeut. Michael ejer firmaet NØRBY, hvor han arbejder med organisations- og ledelses udvikling, kurser og individuel coaching. Han har mangeårig ledererfaring og er fast tilknyttet en række virksomheder som underviser og coach.

Pris

Prisen er kr. 24.500,- eks. moms for 15 dages undervisning. Prisen inkluderer afsluttende certificering som NLP Træner, undervisningsmateriale og forplejning.

Uddannelsen kan betales i rater.

Tilmelding

Tilmelding kan ske på telefon: 20 40 19 40, mail: info@norby.dk eller via vores kontaktformular.

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål?​

Du er altid velkommen til at kontakte os eller udfylde formularen hvis du har nogen spørgsmål.​

Kontaktformular​

Udfyld felterne herunder, så vil vi
​vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

uddannelser, nyeste kurser og nyheder

Følg os

Firmaoplysninger

​NØRBY

Kontakt

​Telefon: 20 40 19 40

E-mail: info@norby.dk