Simple Leading – 1 dag

Som leder er det bl.a. vigtigt at kunne kommunikere effektivt og præcist, være en god teamspiller og at udvikle dig personligt både for at nå de mål og resultater, du har sat dig for, men også for at kunne bevare gejsten hos dine medarbejdere og ikke mindst hos dig selv.

På samme tid skal du også have fokus på din gruppe og øje for muligheder for også at hjælpe dine medarbejdere til succes. Vi har sammensat en workshop med fokus på:

Den effektive kommunikation – hvor vi ser på kommunikations- værktøjer, menneskets psykologiske opbygning, hvordan vi kommer på bølgelængde med hinanden, det at skabe god kontakt til andre og at tilpasse din ledelse til den enkelte situation så du møder folk, hvor de er.

Simple leading – Kunsten at lede sig selv. Vi præsenterer dig for en enkelt metode til ”Mindsetting”, hvor du sætter dig selv op til at håndtere vanskelige situationer som projektleder.

Kompetencehjulet – Vi afprøver et værktøj til at tage temperaturen på dine personlige og faglige kompetencer som projektleder og giver basis for at identificer udviklingsområder og lave en handlingsplan.

Workshoppen vil foregå som en vekselvirkning mellem teoretiske oplæg, dialog, øvelser og træning for at give dig flest mulige input og mulighed for også at lære af de øvrige deltagere.

Desuden giver træningen de praktiske færdigheder der gør, at du kan bruge redskaberne i din ledelse og i egen personlige udvikling.

Dato: 2. juni og 17. september 2021

Sted: København

Pris: 3.500 inkl. moms​

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål?​

Du er altid velkommen til at kontakte os eller udfylde formularen hvis du har nogen spørgsmål.​

Kontaktformular​

Udfyld felterne herunder, så vil vi
​vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

uddannelser, nyeste kurser og nyheder

Følg os

Firmaoplysninger

​NØRBY

Kontakt

​Telefon: 20 40 19 40

E-mail: info@norby.dk