NLP-kurser - lederkurser og andre workshops

Humor er vigtigt for mig, når jeg afholder NLP-kurser. At grine skaber god kemi i kroppen og giver fællesskab, samhørighed, lethed og energi - både for den enkelte og for gruppen. Jeg gør en dyd ud af, at vi griner og har det sjovt på mine NLP-kurser, fordi det skaber god rapport i gruppen, og fordi jeg tror på, at læring er mere effektiv når vi slipper paraderne og dermed er åbne for at modtage nye perspektiver. ​

MINDFULNESS - 1 DAG​

Dette Mindfulness kursus henvender sig til alle, der ønsker at lære en enkelt meditationsform til at skabe fokus, forankring og fornyelse i krop og sind. Det kræver ingen forudgående kendskab til meditation.

Læs mereTilmeld dig her

Dato: 2. februar 2019, 7. maj og 23. oktober 2019

Sted: København

Pris: 2.100 kr. inkl. moms

MINDFULLNESS – 3 DAGE​

Vi bruger mindfulness som en metode til at optimere dit personlige lederskab. Mindfulness indeholder effektive redskaber til at finde ind til dig selv, og blive afklaret på, hvad der er vigtigt og bruge den indsigt fremadrettet både personligt og professionelt.

Læs mere  Tilmeld dig her

Dato: 2. - 3. februar 2020

Sted: København

Pris: 5.900 kr. inkl. moms

Simple Leading – 1 dag

Som leder skal du have fokus på; en effektiv kommunikation, være en teamplayer, nå målene og motivere dig selv og dine medarbejdere. Vi har sammensat en workshop med fokus på netop dette.

Læs mere  Tilmeld dig her

Dato: 8. maj og 20. november 2019

Sted: København

Pris: 2.100 kr. inkl. moms

COACHING FOR PROFESSIONELLE – 3 DAGE

Dette seminar henvender sig til dig, der ønsker at kende de grundlæggende coaching teknikker, så du kan anvende dem som leder, underviser, HR-konsulent, rådgiver, sælger eller i forandringsprocesser.

Læs mere  Tilmeld dig her

Dato: 21. – 23. oktober 2019

Sted: København

Pris: 5.900 kr. inkl. moms

VISION / MISSION DISCOVERY
​”WALK THE LEADERSHIP” – 2 DAGE

Som leder i en forvandlingstid med stadig større fokus på personlige værdier, følelsesmæssig intelligens og på at være et forbillede i tale og handling, må lederen i dag bl.a. være i stand til at lede sig selv - og via stærk selvledelse kunne lede andre.

Læs mere  Tilmeld dig her

Dato: 17. – 18. september 2019

Sted: København

Pris: 4.100 kr. inkl. moms

FORHANDLINGSTEKNIK – 3 DAGE

Hvad enten du er leder, terapeut, underviser, advokat, forældre, ægtefælle eller har situationer, hvor du ønsker at få to eller flere personer til at nå til enighed om et emne, er dette 3 dages kursus perfekt for dig.

Læs mere  Tilmeld dig her

Dato: 24. - 26. april 2019

Sted: København

Pris: 5.900 kr. inkl. moms

READY TO SHINE – 2 DAGE

På dette 2 dages præsentations kursus er målet at styrke dig personligt i rollen som formidler, foredragsholder, underviser eller leder. Du er i centrum og får værktøjer, træning og feedback, så du er rustet til at stille op foran en forsamling og præsentere et emne.

Læs mere  Tilmeld dig her

Dato: 24. – 25. september 2019

Sted: København

Pris: 4.100 kr. inkl. moms

​For at høre mere om NLP-kurser og andre kurser/uddannelser, kan du ringe på telefon: 20 40 19 40, skrive til mail: info@norby.dk eller udfylde kontaktformularen.

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

uddannelser, nyeste kurser og nyheder

Følg os

Firmaoplysninger

​NØRBY

Adresse

Hammerensgade 1

1267 København K

Kontakt

​Telefon: 20 40 19 40

E-mail: info@norby.dk