​Konsulent & Rådgivning

VI TILFØRER VIRKSOMHEDEN VÆRDI

Kernen i Nørby's undervisnings- og udviklingsprogrammer er praktisk knowhow om, hvordan vi som mennesker kan forstå og udnytte kommunikative og psykologiske ressourcer - effektivt og udbytterigt.

  • Vi begejstrer, provokerer, spørger og inspirerer til nye tanker, følelser og holdninger, som aktiverer menneskers fulde potentiale
  • Vi kombinerer flere års erfaringer og stor indsigt i brugen af ledelsesværktøjer med den konkrete forretningsforståelse. Vores koncepter tager altid udgangspunkt i virksomhedens særlige behov - både når det drejer sig om virksomhedens strategier og organisationsudvikling, styrkelse af lederteam og tværorganisatoriske projekter.

  • I samspil med kunden finder vi frem til de interne udviklingstiltag, der skal til for at flytte virksomheden fra sit nuværende stadie – til det kompetenceniveau fremtidige opgaver fordrer. Hånd i hånd med virksomhedens mål og visioner.
  • Vi sigter på at frigøre energi og dynamik, så selv vanskelige problemstillinger i virksomheden får retning og mening til gavn for den enkelte, for teamet, ledelsen og virksomheden som helhed.

"De virksomheder, der forventer en øget omsætning, planlægger også at bruge flere ressourcer på rådgivning i det kommende år. Ekstern rådgivning lader med andre ord til at være en integreret del af strategien for de virksomheder, der satser offensivt på at vækste sig ud af krisen. " DANSK ERHVERV "

Har du spørgsmål?​

Du er altid velkommen til at kontakte os eller udfylde formularen hvis du har nogen spørgsmål.​

Kontaktformular​

Udfyld felterne herunder, så vil vi
​vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

uddannelser, nyeste kurser og nyheder

Følg os

Firmaoplysninger

​NØRBY

Kontakt

​Telefon: 20 40 19 40

E-mail: info@norby.dk