Sådan håndterer du stress!

Målgruppe:

Alle der ønsker at få 2 timers gratis inspirations foredrag få du et par værktøjer til at håndtere din eller en kollegas stress.

​Hver uge kan vi høre og læse i medierne om nye undersøgelser og eksempler på stress, hvor man får indtrykket af, at vi danskere bliver mere og mere stressede. Fokusering er med til at skabe et billede af at stress breder sig og bliver den næste store folkesygdom. Ifølge WHO vil stress inden for få år, være det største helbredsproblem i verden. Ordet stress er blevet en generel måde at beskrive, hvordan vi har det på arbejdet og i privatlivet.

Oftest benyttes ordet dog uden en generel viden om, hvad begrebet dækker over, hvilke symptomer der er karakteristiske, og hvilke forholdsregler man kan tage for at mindske det. Disse uklarheder kan gøre, at travlhed forveksles med stress, og personer, der vitterlig er ramt af stress, ikke bliver behandlet i tide, da ingen reagerer før det desværre er for sent.

Der er to hovedårsager til stress. Enten overstiger mængden af krav og udfordringer mængden af dine ressourcer eller også lever du ikke i overensstemmelse med dine værdier. Begge dele skaber ubalance. Intuitivt kan de fleste svare på disse to spørgsmål, og de er en god anledning til at reflektere over din dagligdag og skabe mere glæde: Hvordan kan du fjerne stressen? Hvis stressen er udtryk for noget, der er vigtigt for dig, hvad kunne det så være? Hvad vil stressen fortælle dig?

Indhold:

  • Hvad er Stress?
  • Stresssymptomer
  • Forebyggelse
  • Praktiske råd og redskaber til at håndtere stress

Organisationskonsulent/foredragsholder:

Michael Nørby - HR NLP Master Træner og Certificeret NLP Træner, Systemisk proceskonsulent, Coach ICF/PCC og HR Psykoterapeut. Michael ejer firmaet NØRBY, hvor han arbejder med organisations- og ledelses udvikling, kurser og individuel Coaching. Han har mangeårig ledererfaring og er fast tilknyttet en række virksomheder som konsulent, underviser og coach.

Stress er medvirkende til 30.000 hospitalsindlæggelser om året!

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål?​

Du er altid velkommen til at kontakte os eller udfylde formularen hvis du har nogen spørgsmål.​

Kontaktformular​

Udfyld felterne herunder, så vil vi
​vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

uddannelser, nyeste kurser og nyheder

Følg os

Firmaoplysninger

​NØRBY

Kontakt

​Telefon: 20 40 19 40

E-mail: info@norby.dk