​Life Coaching

​Målgruppe:

Til dem som interessere sig for coaching og som ønsker at kunne gøre en forskel for andre og sig selv.

Coaching er meget mere end en planlægningsmetode/planlægningsværktøj!

Flere sætter mål og lægger planer for at nå de drømme de har. Men at lægge en plan uden at have en reel vilje og troen på at de kan lykkes, så går det ofte galt. Bare tænk på dem som har sagt at de vil stoppe med at spise usundt, stoppe med at ryge, starte på at dyrke motion, tale ordentligt til deres kæreste/børn m.m.

Coaching er en powerfull arbejdsmetode til at finde drømmen bag ved drømmen og få hjælp til at organisere det praktiske og aktivering af alle de muligheder man har. Og coaching er at stille effektfulde spørgsmål til afklaring og indsigt.

Men det er meget mere end det. I min optik handler det også om en holdning og et mindset om, at mennesker har masser af ressourcer og er selvledende, hvis de får de rette betingelser.

På foredraget vil jeg blandt andet tale om:

  • Neuropsykologi og om hvordan menneskers hjerne fungerer og kan påvirkes på en god måde.
  • ​Hvad motiverer? Er du hen/mod motiveret eller væk/fra motiveret. Det gør en stor forskel at vide hvilken motivationsform du bruger når du coacher.
  • ​Præsentation af en Systemisk metode til at afklare reelle behov for udvikling. Flere jagter mål og drømme uden egentlig af afklare hvad der er vigtigst. Men er det nu det rigtige mål du går i gang med at ville nå. Er det målet/drømmen som kan gøre den store forskel i dit Liv?
  • ​Sidst vil jeg introducere dig for NØRBY - NLP Danmarks nye uddannelse til
  • NLP Life Coach Practitioner. Jeg vil fortælle om indhold på uddannelsen og de fremtidsmuligheder du får med den internationalt anerkendte uddannelse.​​

Organisationskonsulent/foredragsholder:

Michael Nørby - HR NLP Master Træner og Certificeret NLP Træner, Systemisk proceskonsulent, Coach ICF/PCC og HR Psykoterapeut. Michael ejer firmaet NØRBY, hvor han arbejder med organisations- og ledelses udvikling, kurser og individuel Coaching. Han har mangeårig ledererfaring og er fast tilknyttet en række virksomheder som konsulent, underviser og coach.

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål?​

Du er altid velkommen til at kontakte os eller udfylde formularen hvis du har nogen spørgsmål.​

Kontaktformular​

Udfyld felterne herunder, så vil vi
​vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

uddannelser, nyeste kurser og nyheder

Følg os

Firmaoplysninger

​NØRBY

Kontakt

​Telefon: 20 40 19 40

E-mail: info@norby.dk