Coaching - få power og energi til at nå dine mål

Book en tid her​

​Coaching er en professionel og fremadrettet dialog, der bygger på ligeværdighed, fortrolighed og tillid. Udgangspunktet for samtalen er en personlig målsætning. Det er en fremadrettet og systematisk proces, hvor coachen via spørgsmål skaber refleksion og støtter den enkelte i at belyse målet fra nye vinkler, sætte fokus på gemte og glemte ressourcer, styrke motivationen og skabe bevægelse mod ønskede mål.


Du vil i processen løbende blive udfordret på gamle vaner, mønstre, roller, værdier og overbevisninger. Det er en interaktion, der skaber indsigt, klarhed og bevidsthed, forøger fokus og opmærksomhed på valg - og sætter den enkelte i stand til at handle mere målrettet.

Der kan være tale om Business Coaching, hvor det kan handle om ledelsesstil, kommunikation, samarbejde, stress, trivsel, personlig effektivitet, engagement, overblik, beslutninger, karriere, personlige begrænsninger i forhold til opgaver mv.
Der kan også være tale om personlig coaching eller Life Coaching, hvor der arbejdes på det mere personlige plan. Her handler det om den coachedes egne personlige muligheder, begrænsninger og ressourcer i forhold til alle livs områder.

Tilbyder Coaching på Skype, Zoom, Teams og FaceTime.

Økonomi:
Coaching pris pr. time 1.800,- 

TeamCoaching pr. time 2.500,-

10 timer coaching kr. 17.000,- ekskl. moms 

10 timer TeamCoaching kr. 23.000,- ekskl. moms

Executive Coaching pris pr. time 2.600,-

10 timer Executive Coaching kr. 23.000,- ekskl. moms

Inkl. transport til virksomhed og 24/7 til rådighed.

Udtalelse fra Coaching-klient hos Nørby:​

"At finde meningen med livet, kan godt være en udfordring i hverdagen, når tiden går hurtigt og man har mange bolde i luften.

Jeg har i mange år haft svært ved at bruge det kendte ord "Nej". Hvilket godt kunne ramme én pludseligt, hvis man ikke får det hele med i de mange projekter.

Troede egentlig at ordet skulle have sin ret meget mere i min hverdag. Dog gav det mig ikke mere glæde eller overskud.

Da jeg mødte Michael Nørby, skete der indenfor kort tid en udvikling i retning af mere overskud, glæde og robusthed. Dog havde jeg stadig alle min bolde i luften.

Forskellen er bare at jeg med fantastiske værktøjer og med et mere enkelt og rolig syn på min tilværelse, lærte at gribe dem igen, og ikke snuble over alle dem som lå på gulvet.

Han er uden tvivl et af de mest spændende, lærerige og rare mennesker jeg har mødt. Netop fordi han giver værktøjer der virker præcist på det menneske han sidder overfor.

Den travle GLADE mand!"

Kevin - Teknisk Designer

Har du spørgsmål?​

Du er altid velkommen til at kontakte os eller udfylde formularen hvis du har nogen spørgsmål.​

Kontaktformular​

Udfyld felterne herunder, så vil vi
​vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

uddannelser, nyeste kurser og nyheder

Følg os

Firmaoplysninger

​NØRBY

Kontakt

​Telefon: 20 40 19 40

E-mail: info@norby.dk